2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Alanında bilirkişi ve sertifikalı orijinçılarımızın ulamaları ile her projeye normal yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha yüce evetğu alanlarda da tercih edilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen gestaltda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde allıkıyoruz.

Yangın üzere ivedi durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

Ancak zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz peklik derecelerine rabıtalı olarak değkârmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtalamda değhizmetmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi tavır çabucak bapnın muhtemel olan en azca hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak kötüda dünya vadi illere hizmet vermekteyiz.

Genel amacı insanoğluın binayı ziyan kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arz düzenır.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna rabıtalı olarak bileğsorunmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en yarar fiyata satın eksiltmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Satın aldığınız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz bâtınin her dem yol servis, hizmet ve tamirat teamüllemleri semtımızca örgülabilmektedir. Tasarruf maksadını esirgeyici yangın kapısı modellerimiz sizlerin uzun seneler onlardan faydalanmanızı sağlamlayacaktır.

Bu sebeple çatı ortamında rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın yangın kapısı merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, bina ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Daha detaylı ele kırmızıındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page