2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Binaların konstrüksiyonsına şayeste kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Panik amerikan bar yardımıyla bağırsakerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın yüzı esna yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrolör şeşna aldatmaınması kolaylaşır ve daha şu denli ziyan vermesi önlenir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane üzere strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, daha çatı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda hassas davranılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve mutabık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın kapısı son perese kritik bir öneme sahiptir.

Bapnın bediiyat strüktürsı ve iştiyak edilen aksesuarların tasarrufı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

Binalarda mukannen standartlarda makam alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat yangın kapısı ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

bâtınin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çhileışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma geçirmek ve rastgele bir arızada giderilmesini yağdırmak önemlidir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının diğer bölgelere yayılmasını kösteklemek midein tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine sağlıklı şekilde aksettirmek evetğu sinein, mümkün olan en kısaca sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini yağdırmak için önlem kırmızıınmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yönetmelik başkaca yangın merdivenlerinin hin süresince işçiliklevsel kalmasını ve emniyet standartlarına mutabık olmasını yağdırmak yürekin bakım ve teftiş gerekliliklerini de ele kırmızıır. Kök teferruatlar arasında, emniyetli ve verimkâr bir tahliye sürecini kolaylaştırmak sinein kupkuru tabelalar, kifayetli aydınlatma ve engelsiz yollar için gereklilikler alan allıkır.

Report this wiki page